Głosowanie zakończone!

Uznanie za niezasadną petycji ws zwolnienia z podatku od nieruchomości wybranych przedsiębiorców, będących właścicielami obiektów handlowych

• Utworzono: 19 Czerwiec 2020
  • Zaktualizowano: 19 Czerwiec 2020

Wnioskodawca proponuje, aby zwolnienie obejmowało przedsiębiorców, będących właścicielami obiektu handlowego, w którym sprzedaż detaliczna została ograniczona w wyniku Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii.

Przedmiot głosowania:

Po rozpatrzeniu petycji PRUIM Sp. z o.o. dotyczącej podjęcia przez Radę Miasta Lublin uchwały w przedmiocie zwolnienia z podatku od nieruchomości - uznaje się petycję za niezasadną.

Głosowanie ZA oznacza uznanie petycji za niezasadną (jej odrzucenie). Głosowanie PRZECIW oznacza uznanie za zasadną.

Przed zagłosowaniem w tym projekcie uchwały koniecznie zapoznaj się z dołączonymi plikami. Pobierz je na swój dysk i otwórz za pomocą odpowiedniego programu.

Petycjapdf.pdf
  784_1pdf.pdf